Szállítás

INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT. FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL!

Webáruház-rendszerünk a rendelési folyamat során a megrendelt termékek össztömege alapján kiszámítja a várható postaköltség összegét is. Ez az összeg pontosan megegyezik a ténylegesen fizetendő végösszeggel, sosem kell többet fizetnie mint amennyi a megrendelés visszaigazolásában szerepel.

POSTÁZÁS-UTÁNVÉT
A csomagot a Magyar Posta szállítja ki, Ön az áru átvételekor fizeti ki a megrendelés ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítási díj pontos összegét rendszerünk a megrendelési folyamat végén kijelzi, tehát teljes pontossággal előre tudjuk a megrendelés tényleges végösszegét. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, rendszerint a rendelés visszaigazolása után azonnal postázunk.
A megrendelés összegétől és súlyától függően a posta utánvétes szállítási díjai 1.610-2.640 ft. között mozognak, Ön a rendelési folyamat során hajszálpontosan értesül a ténylegesen fizetendő összegről, még mielőtt véglegesítené a megrendelést.

Maximális csomagsúly: 20 kg.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT. FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL! 

 POSTÁZÁS-BANKI ELŐREUTALÁS - ez a legköltséghatékonyabb megoldás.
A megrendeléseket a Magyar Postával küldjük. Semmiféle plusz csomagolási költséget nem számítunk fel. A szállítási díj pontos összegét rendszerünk a megrendelési folyamat végén kijelzi, tehát teljes pontossággal előre tudjuk a megrendelés tényleges végösszegét. A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, azonnal postázunk, amint az átutalt összeg beérkezik a bankszámlánkra. SZÁMLASZÁM: 12010721-01543801-00100007 Raiffeisen Bank.
A megrendelés összegétől és súlyától függően a posta szállítási díjai 1.220-2.640 ft. között mozognak, Ön a rendelési folyamat során hajszálpontosan értesül a ténylegesen fizetendő összegről, még mielőtt véglegesítené a megrendelést.
Maximális csomagsúly: 20 kg.
Ennél nagyob megrendelést több csomagban tudunk küldeni, illetve futárszolgálattal.
INGYENES SZÁLLÍTÁS 25.000 FT. FELETTI VÁSÁRLÁSNÁL!
A terméket azonnal postázzuk, amint a pénz megérkezik a számlánkra, a csomag átvételekor már nem kell fizetnie semmit.
A postázás részleteit a rendelés visszaigazolása után e-mailben egyeztetjük.

FUTÁRSZOLGÁLAT
 
Csomagjainkat az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Logisztika) szállítja, megbízhatósága és pontossága közismert. Miután a futár tőlünk átveszi a megrendelést, email-ben értesítik a megrendelőt a kiszállítás várható időpontjáról. Ha a javasolt időpont nem megfelelő, egy válasz email-ben (vagy telefonon) más időpontot lehet javasolni.

A szállítási díj - súlytól és értéktől függően - 1.100-2.500 ft, a pontos összeget rendszerünk a megrendelési folyamat végén kijelzi, tehát teljes pontossággal előre tudjuk a megrendelés tényleges végösszegét és ez a végösszeg az, amit a futárnak fizetni kell (vagy átutalni számlánkra, ha ezt a fizetési módot választja). 

Maximális csomagsúly: 40 kg.

Az áru átvételekor a vevő köteles az általa megrendelt árut ellenőrizni.
A jótállás időtartama egy év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.
Vevőnek a jogszabályoknak megfelelően a csomag átvételét követő tizenöt munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vevő tudomásul veszi, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek. Az EXTRA-DIGITÁL Bt. csak kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket vesz vissza, és csak ebben az esetben téríti meg a teljes vételárat a vásárló részére.