Vásárlás

Tisztelt Vásárlónk!

Szeretettel köszöntjük webáruházunkban! Mielőtt elkezdené vásárlását webáruházunkban, megkérjük olvassa el és fogadja el webáruházi tájékoztatónkat és szabályrendszerünket. Köszönjük, és jó vásárlást kívánunk!
A webáruházi szerződési feltételek vásárló által, a vásárlás előtt történő elfogadása a webáruház Trade Connections Service Kft. által meghatározott működési és jogi feltételek, szabályok elfogadása. A vásárló minden vásárlás megkezdésekor elfogadja a webáruházi szabályokat (Á.SZ.F.), amelynek értelmezéseként minden vásárlása során vásárlási szerződést köt a szolgáltatóval.
Amennyiben az utolsó vásárlás óta eltelt idő alatt a webáruház szerződési feltételei módosultak, úgy arról vásárló a webáruházi szabályok elfogadásakor értesül, hogy aktuális vásárlásainál már az új szabályok szerint vásároljon. A webáruházi szabályzatban nem szereplő, külön nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató és a vásárló webáruházi tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
Webáruházunkban magyarországi szállítási címmel rendelkező személy vásárolhat.

Webáruházunk kizárólag gyors és precíz csomagküldésre szakosodott, személyes átvételre lehetőség nincs.

Rendelését leadhatja a következő módokon:
1. Honlapunkon keresztül követve a vásárlási folyamat lépéseit - ezt javasoljuk elsősorban, így felgyorsul az egész rendelési-szállítási folyamat és Ön is pontosabban tudja követni megrendelését.
2. Telefonon a következő telefonszámokon: 0670-207-9006 (munkanapokon 9-17 óra között.)
3. Email.ben A KÖVETKEZŐ E-MAIL-CÍMRE: extradigitalshop@gmail.com
4. SMS-ben A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMRA: 0670-207-9006
A vásárlás első lépése a regisztráció (jobb felső sarok).
A regisztrációhoz az alapadatokon kívül szükséges megadni a vásárláshoz szükséges adatokat: számlázási címadatok, a szállítási címadatok és az értesítési telefonszám. A regisztráció során kérjük, hogy valós és pontos adatokat adjon meg, különben nem fog tudni vásárolni. Kijelentjük, hogy a megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személy részére nem adjuk ki, csakis és kizárólag a megrendelések ill. szállítások lebonyolításához valamint nyilvántartásunkhoz használjuk fel.
Fenntartjuk a hibák, elírások vagy elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát (még a rendelés elküldése után is). Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Trade Connections Service Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen. A Trade Connections Service Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse illetve megszüntesse. Az általa üzemeltetett internetes szakáruház vásárlás feltételeit és szabályait szabadon módosíthatja a törvényes kereteken belül.

Ha a választott termék raktáron van és azonnal szállítható vagy átvehető, és ezt visszaigazolásunkban fel is tűntetjük, akkor létrejön a szerződés a vevő és az eladó között. A rendelést a lehető legrövidebb idő alatt teljesítjük. A megrendelt termékekről email-ben irásos visszaigazolást küldünk. A vevő elfogadja az üzletszabályzatunkat, mint szerződési feltételeket, ettől kezdve végleges a megrendelés. Vitás esetben a Polgári Törvénykönyv idevonatkozó részei irányadók.

A kínálatunkban szereplő termékek kizárólag kiszállítással rendelhetők, személyes átvételi lehetőség nincs.
Aktuális kínálatunkról munkaidőben 24 óránként frissített webáruházunkból illetve árlistáinkból tájékozódhat. Többféle kiszállítási mód közül választhat. E-mailben kap tájékoztatást arról, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. Visszajelzés: A megrendeléseket visszaigazoljuk. Ez általában 1 munkanapon belül megtörténik. A visszaigazolás történhet email-ben vagy telefonon egyaránt. Megrendelése a visszaigazolását követően lép érvénybe. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a hozzánk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre.
Trade Connections Service Kft. fenntartja azt a jogot, hogy amennyiben a megrendelt termékeket valamilyen nem várt okok miatt nem tudja teljesíteni, azt törölje a megrendelésből.

Garanciával, szavatossággal, termék visszaküldésével, általános vásárlói jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatos bővebb információkat talál Á.SZ.F.-ünkben. 

Amennyiben élni szeretne vásárlástól való elállási jogával, kérjük ezt a nyilatkozatot másolja ki és email-ben küldje el az elérhetőségeinknél megadott email-címre. Amint a csomag sértetlen állapotban megérkezik, a termék vételárát - az esetleges szállítási díj nélkül - visszautaljuk egy Ön által megadott bankszámlaszámra. Tizennégy naptári nap áll rendelkezésére az interneten vásárolt termékek visszaküldésére.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság weboldala megtalálható itt.