1-3 nap 12 hó Súly: 0.12 kg  Gyártó: Amiko »

TANÍTHATÓ UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ USB CSATLAKOZÁSSAL

Számítógépről, USB-csatlakozón keresztül tanítható univerzális távirányító 4 különböző készülék vezérléséhez. Mivel egyidejűleg több távirányítót képes pótolni, lehetőség nyílik…
3 850 Ft
(3 032 Ft + 27% ÁFA) [11.55EUR] / db
Számítógépről, USB-csatlakozón keresztül tanítható univerzális távirányító 4 különböző készülék vezérléséhez. Mivel egyidejűleg több távirányítót képes pótolni, lehetőség nyílik egyszerre vezérelni pl. a televíziót, DVD készüléket stb., anélkül, hogy több távirányítót kellene kézben fogni.

-egyszerre négy távirányítót helyettesít
-televízió, videomagnó, műholdvevő, DVD, stb. működtetéséhez
-színkódolt teletext billentyű
-memória az elemcsere áthidalására
-tápellátás: 2 x AAA (1,5 V) elem (nem tartozék)
-USB-csatlakozón keresztül programozható
-Ergonomikus kivitel
-Könnyen programozható többezer profilt tartalmazó online adatbázisokból
-Igény szerint külön programozható gombok

Az eszközön semmilyen állítási lehetőségünk sincsen, ugyanis az elemek zárókupakja alatt található egy mini USB csatlakozó, mellyel össze kell kötni a számítógépünkkel, így történik a programozás.

Ezután fel kell telepíteni az innen letölthető tömörített szoftvert, és követni kell a következő leírást:
Válassza ki telepítéskor az önnek megfelelő nyelvet. Kövesse lépésről-lépésre a telepítő varázsló utasításáit.
Miután a program telepítődött, menjen a Start menübe => Programok => RCCreator és futtassa az RCCreator-t. Vagy futtassa a RCCreator-t az asztalról.
Ha látja az Automatikus frissítés mezőt, válaszoljon igen-nel, hogy a program később
automatikusan frissítse magát.

1. Írja be a márkát és a modellt amit programozni szeretne.

2. Kattintson a szűrő beállításá-ra.
3. Kattintson a konkrét modelre, amit programozni szeretne.
4. Kattintson a távirányító programozása ikonra a menüben. A távirányító programozására szolgáló ablak fog megjelenni. Válassza ki a telepítés helyét és kattintson az ikonra.
Ha a távirányítón a piros led világít, a programozás folyamatban van. Ez idő alatt ne válassza le a számítógépéről. Miután a piros fény kialszik, a programozás befejeződött. Ekkor lecsatlakoztathatja a távirányítót a gépéről. A távirányító használatra kész.

Szállítás

POSTÁZÁS-UTÁNVÉT-postán maradó


1-3 nap, a csomagot a helyi postán kell átvenni az értesítést követő öt munkanapon belül

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 690 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

POSTÁZÁS-BANKI ELŐREUTALÁS-házhoz száll.


Megrendelését a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja, a csomagot a postafutár kézbesíti a megadott címre. Szállítási idő: az utalástól számított 1-3 munkanap.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 590 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

POSTÁZÁS-UTÁNVÉT-házhoz szállítás


Megrendelését a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja, a csomagot a postafutár kézbesíti a megadott címre. Szállítási idő: 1-3 munkanap.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 890 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

POSTÁZÁS-BANKI ELŐREUTALÁS-postán maradó


Megrendelését a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja, a csomag a helyi postán vehető át, az értesítést követő öt munkanapon belül. Szállítási idő: az utalástól számított 1-3 munkanap.

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 390 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2019-09-28

Kár, hogy nincs nincs nagyobb kimerítő, átfogóbb cikk / műszaki leírás ezekről a távirányítókról. Megismerkedtem ezzel a típussal, és kedvem lenne egy hosszú leírásban ismertetni, összehasonlítani a többi fél tucatnyi ilyen kategóriájú termékkel, de nyilván ez a felület erre nem alkalmas, nem is erre való. 1. Az RCCCREATOR "márka" a Delly LTD ukrán cég "tulajdona", ők biztosítják a szoftvert, és a hozzávaló távirányítókat is (többféle kialakításút). Ez a távirányító viszont nem az ő termékük, csak chip szinten kompatibilis azokkal. Csak chip szinten! 2. Az RCCREATOR program ezért felismeri, és programozni tudja. De amikkel én próbálkoztam, minden esetben kis kavarodás volt a gombok működésében. Pl. a hangerő szabályzó gombok nem működnek, helyette az OK gomb körül levő jobbra-balra vezérlő gombok működtetik a hangerőt. A TV a menüjében azt jelzi, hogy a piros gombbal lehet kilépni, az persze nem működik, helyette a EXIT gombbal lehet kilépni. És hasonlók. Ettől persze, még működik, használható, de meg kell tanulni, melyik gomb mit csinál... 3. Az RCCREATOR programról is pár szó: Hajlamos lefagyni, főleg frissítés közben. Persze, van hogy tud frissíteni, és használható is. Ezt a távirányítót villámgyorsan programozza. Bár néha Infra adó-vevőn modulnak ismeri fel, főleg ha USB3 porton használom. Valószínűleg ennek van a legnagyobb adatbázisa, de nem könnyű megtalálni a megfelelő típust benne, mert elég szűkösek a leírások. Van, hogy 5-10 típussal kell próbálkozni, mire az egyik működik. A program felületét ki kell tapasztalni. Van angol nyelvű netes leírás, de abban sem egyértelmű, hogy miként működik a törlés / programozás. Persze, többszöri próbálkozással ki lehet ismerni....

Hasonló termékek