1-3 nap 12 hó Súly: 0.01 kg

MINDIG TV EXTRA KÁRTYA 6 HÓNAPOS ELŐREFIZETETT (PREPAID) KÁRTYA

6 hónapos prepaid kártya +10 csatorna vételére, MinDigTV vevőbe vagy kártyafogadó modullal ellátott televíziós készülékbe. Jelenleg a MinDig TV kínálatában hét ingyenesen nézhető csatorna van: M1, M2, RTL Klub, TV2, Duna TV HD, Duna World (volt Autonómia), Euronews. Ezek kártyaolvasó…
13 850 Ft
(10 906 Ft + 27% ÁFA) [41.39EUR] / db
6 hónapos prepaid kártya +10 csatorna vételére, MinDigTV vevőbe vagy kártyafogadó modullal ellátott televíziós készülékbe.
Jelenleg a MinDig TV kínálatában hét ingyenesen nézhető csatorna van: M1, M2, RTL Klub, TV2, Duna TV HD, Duna World (volt Autonómia), Euronews. Ezek kártyaolvasó nélküli beltérivel is nézhetők, illetve az újabb típusú, MPEG4-es televíziós készülékek esetén beltéri nélkül is elérhetők.
Kártyaolvasós beltérivel vagy CONAX CAM kártyaolvasóval ellátott TV-vel lehetőség nyílik a MinDig TV fizetős csatornáinak vételére is egy előre megvásárolt kódkártya segítségével.
Jelenleg három alapvető csomagban érhetők el a MinDig TV csatornái:
1. Ingyenesen nézhető: 7 csatorna: M1, M2, RTL Klub, TV2, Duna TV HD, Duna World (volt Autonómia), Euronews
2. Alap csomag: 7 ingyenes + 10 kódolt (National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és a Private Spice) = 17 csatorna
3. Családi csomag: 7 ingyenes + 23 kódolt (National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és a Private Spice, Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV és Dorcel TV. ) = 30 csatorna.
A 6 hónapra megvásárolt szolgáltatásra feljogosító kódkártya segítségével "gyári" beállításként az alap csomag 17 csatornája nézhető fél évig. Lehetőség van azonban bármikor a családi csomagra való átváltásra is, így természetesen a felhasználási idő arányosan csökken.
A kártya csak azokon a helyeken használható, ahol a MinDig TV szolgáltatások már elérhetők. A kártya ára már tartalmazza az aktiválási díjat is, így Önnek nem kell mást tennie mint megvásárolnia és a MinDig TV Extra Call Centerénél aktiváltatni: 1211. A kódolt adások a kártya aktiválása nélkül 10 napig elérhetők (a 10 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam).

Szállítás

POSTÁZÁS-UTÁNVÉT-postán maradó


1-3 nap, a csomagot a helyi postán kell átvenni az értesítést követő öt munkanapon belül

A termék súlya 0.01 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 690 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

POSTÁZÁS-BANKI ELŐREUTALÁS-házhoz száll.


Megrendelését a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja, a csomagot a postafutár kézbesíti a megadott címre. Szállítási idő: az utalástól számított 1-3 munkanap.

A termék súlya 0.01 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 590 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

POSTÁZÁS-UTÁNVÉT-házhoz szállítás


Megrendelését a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja, a csomagot a postafutár kézbesíti a megadott címre. Szállítási idő: 1-3 munkanap.

A termék súlya 0.01 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 890 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

POSTÁZÁS-BANKI ELŐREUTALÁS-postán maradó


Megrendelését a Magyar Posta (MPL Futárszolgálat) szállítja, a csomag a helyi postán vehető át, az értesítést követő öt munkanapon belül. Szállítási idő: az utalástól számított 1-3 munkanap.

A termék súlya 0.01 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 390 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek